Sygdom

Alle børn bliver syge

Der er børnesygdomme, som alle børn får, forkølelser som ikke kan undgås, især når årstiderne skifter, nogle børn har øreproblemer og andre har andre lidelser, som de slås med.

Syge børn

Børn med feber og -eller smitsomme sygdomme, må ikke modtages i institutionen.
 
Bliver børnene syge i institutionen, vil forældrene blive kontaktet. Vi vil forinden vurdere, om det er nødvendigt, at barnet bliver hentet. I nogle situationer er vores opringning blot en orientering til jer om at barnet ikke har det så godt, så man eventuelt har mulighed for at kontakte en læge og få en tid senere på dagen.

Har børn dårlig mave eller andet meget smitsomt, skal barnet hentes hurtigst muligt. Jeres barn har nemlig bedre af og behov for at være sammen med mor eller far i hjemlige omgivelser.

Vi ved godt, at det kan være svært, når der bliver ringet til jer på arbejdspladsen og I skal bede om fri eller organisere at andre henter barnet. Derfor skal I vide, at når vi ringer til jer, er det fordi vi efter megen overvejelse og på baggrund af vores erfaringer vurderer, at jeres barn har brug for den ekstra omsorg et sygt barn har behov for.
 
Betingelsen for at møde op i institutionen igen efter sygdom er at barnet kan deltage i alle aktiviteter og ikke har behov for særlig hensynstagen.

Medicin

Medicin gives kun ved kronisk sygdom, hvor det er absolut nødvendigt. Vær opmærksom på at dette kun foregår efter skriftlig instruks fra familiens læge.