Mad og bagedage

Vi har mad og bagedage på stuerne 1 til 2 gange om måneden.

Det er dage, som børnene holder utroligt meget af. Børnene elsker at kunne være med til de praktiske opgaver, der er forbundet med at lave mad. Det er ligegyldigt om det foregår indendørs eller udenfor på bålet. Der er altid kø for at være med og alle børn tilgodeses.

Når vi laver maden, starter vi med at snakke med børnene om retterne. Vi taler om hvad vi har brug for, at spise mht. vitaminer,kød og grøntsager.
Vi vælger ofte retter,som vi ved er populære, men vi sørger også for, at vi giver børnene mulighed for at stifte bekendtskab med nye grøntsager og madretter.
Under tilberedningen er der god tid, til at tale om de forskellige råvarer og hvad vi hver især synes om eller ikke bryder os om. 
Børnene gøres også fortrolige med, at håndtere køkkenredskaber. Jo mere der er at skære ud af grøntsager, jo bedre.
Vi elsker at bage godt brød, boller og sandwich og lignende
Børnene elsker at lave dej, at være med til at rulle dej til fladbrød eller hjemmelavede båltoast.
Til festlige lejligheder bager vi kager.
Siden er sidst opdateret 29. juli 2013